Zang/Muziek

De Zang en Muziek lessen worden gegeven op de Kathedrale Koorschool Suriname De basisschool waar muziek in zit!

drakenberg2
Basis Zang - Op de Kathedrale Koorschool krijgen kinderen de kans om hun muziektalent optimaal te ontwikkelen. Zang is daarvoor de basis: zij ontwikkelen een goed innerlijk gehoor, zuiverheid, een feilloze techniek, noten lezen, meerstemmig van blad zingen en muziektheorie. Hiermee hebben zij een grote voorsprong op leeftijdsgenoten, ook bij het spelen van een instrument.
Group Of School Children Singing In Choir Together
Muziekles - Kinderen ontvangen op de Kathedrale Koorschool ook iedere dag extra muziekles op uitdagend hoog niveau. Zij krijgen ook leiderschapstraining en extra persoonlijke aandacht. De kinderen zijn dankzij de muziek doorgaans gelukkiger, leren uitstekend samenwerken en halen betere resultaten.
qtq80-QjipW7
Certificaat - De Kathedrale Koorschool werkt nauw samen met het Koninklijk Conservatorium, Den Haag. Hierdoor krijgt uw kind op topniveau muziekonderwijs en kan het een internationaal erkend certificaat behalen.
meisje concentreert
Uitstekend basisonderwijs - De Kathedrale Koorschool is een RK-basisschool met uitstekend onderwijs: De school behaalde de afgelopen jaren steeds een slagingspercentage tussen 90% en 100%
kids in de klas
Lestijden - De extra zang- en muzieklessen vormen een aanvulling op het reguliere GLO-onderwijs: Uw kind is daarom dagelijks iets langer op school dan op de meeste scholen. In de eerste en de tweede klas van 07:30 tot 13:00 en van de derde tot en met de zesde klas van 7:30 tot 13:30.-
Zang
Optreden - De school wordt regelmatig gevraagd op te treden bij zowel landelijke als internationale evenementen.

Jong Talent Programma

Wanneer uw kind zeer getalenteerd en gemotiveerd is kan het worden toegelaten tot het programma ‘Jong Talent’. Dit programma leidt jongeren op tot internationaal HBO muziek-niveau. Uw kind kan dan zelfs worden ingeschreven als student aan de afdeling Jong talent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en volgt de lessen in Suriname. Twee leerlingen van de Kathedrale Koorschool zijn momenteel op die manier ingeschreven op het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.

SAT_8093
clark-young-143623-unsplash

Instrumentale lessen

Op de Kathedrale Koorschool Suriname kan uw kind ook wekelijks extra instrumentaal les ontvangen van een professionele vakdocent buiten de reguliere lessen om. Hiervoor worden aparte financiële en rooster technische afspraken per kind gemaakt.