Dans

Dansprogramma

Ontwikkel je talent en plezier in dans!


Aanmelden

Elke dag dans

Op de Katherdrale Koorschool te Ons Erf krijgen kinderen elke dag dansles die hun creativiteit, sociale en communicatieve vaardigheden stimuleert.

Tijdens de danslessen ontwikkelen kinderen niet alleen hun zelfvertrouwen en discipline, maar ook hun vermogen om samen te werken. Ze worden aangemoedigd om hun eigen ideeën uit te werken en oplossingen te vinden, onder begeleiding van een ervaren dansdocent.

Technische basis

Bij ons staat dansen centraal als een vorm van expressie, plezier en persoonlijke groei. We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin iedereen zijn of haar eigen talent kan ontdekken en ontwikkelen.

De leerlingen ontvangen danslessen voor een uitstekende technische basis ter bevordering van balans, souplesse, coördinatie, expressie, kracht, concentratie- en uithoudingsvermogen en artistieke uitdrukking.


Overzicht talentprogramma en kosten

Dansstijlen

De les bestaat uit een mix van klassiek, modern, jazz, afro, hiphop elementen en dansimprovisatie. Zij kunnen van daaruit iedere stijl en hun persoonlijke, creatieve kwaliteiten ontwikkelen.

Ons dansprogramma heeft ook positieve effecten op andere gebieden van het leven van de leerlingen. Naast het plezier en de artistieke expressie die dans met zich meebrengt, kan het ook hun leerprestaties bevorderen. Dansen helpt bij het verbeteren van concentratie, geheugen en cognitieve vaardigheden.


Aanmelden


Facebook


Youtube