Docenten Talentonderwijs

SAT_8769
Albert Arens (Opbouw Directeur)

Albert Arens maakte na zijn Conservatorium studie als pianist en dirigent concertreizen naar onder meer Engeland, Frankrijk, Duitsland, België, Italië, Oostenrijk, Polen en Hongarije. Daarna specialiseerde hij zich in zangeducatie, liturgische muziek en musical. Hij gaf vele workshops en trainingen. Zijn betrokkenheid met Suriname ontstond nadat Pater Kross hem in 2005 vroeg naar Suriname te komen. Sindsdien wijdt hij zich in opdracht van het RK Bisdom volledig aan de opleiding van muziektalent in Suriname.

Jaïr Konter heeft in 2014 de opleiding tot ‘Bachelor of Music in Education’ afgerond bij het conservatorium van Rotterdam (Codarts). Hij is inmiddels 2 jaar als muziek coördinator aangesloten bij de SJTS.

Het is zijn passie om het talent van de leerlingen centraal te zetten voor hun eigen muzikale ontwikkeling.

WhatsApp Image 2018-08-07 at 9.23.03 PM
Jair Konter (Coördinator Muziek)
WhatsApp Image 2018-07-31 at 12.29.39 PM
Maureen Roosblad Muziek en Muziektheorie)

Maureen studeerde Muziek aan het IOL. Zij legt de muzikale basis voor de kinderen.

Louna heeft 9 jaar ervaring met zangeducatie voor de jeugd.

Zij is ook de intermediair voor het zangonderricht namens het Conservatorium van Den Haag.

Louna en Jan Ype
Louna Arens (Zang)
Untitled-6-960x640
Rachidi Sanches (Zang)

In het dagelijks leven is Rachidi Sanches vooral bekend als zangeres en vocalcoach, ook wordt ze nog altijd regelmatig herkend van de scholencompetitie Got Talent, die ze op haar negentiende met het Lyceum II won. Inmiddels is Rachidi uitgegroeid tot een veelgevraagde (klassiek) vocaliste met optredens in onder meer Suripop en Suritoppers.

Tanuya Manichand geeft met enthousiasme haar bijdrage aan de School voor jong Talent. Zij is een professioneel Kathakdanser/lerares en geeft daarnaast Algemene dansante vorming aan kinderen van 3 tot 8 jaar, op het IOL het vak Performing Arts en gym aan senioren burgers. Ook heeft zij op zowel nationaal als internationale podia gestaan.

Juf Tanuya
MarjTanuya Manichand (Coördinator Dans)
zabdai
Zabdai Zamuel (Sport)

Ik ben Zabdai Zamuel en ik ben 20 jaar coach/trainer geweest van de Nationale zwem- en Triathlon selectie van Suriname.

Nu heb ik een switch gemaakt, terug naar de basis. Ik versterk het collectief dat verantwoordelijk is voor 1 uur sport per dag op de School voor Jong Talent Suriname.